Способността да Продаваме

29 май
2016

‪#‎GrantCardone – успешен предприемач, бизнесмен, бизнес експерт, специалист в сферата на продажбите, мотивационен лектор,автор на интересни семинари,телевизионни предавания – The Turnaround King, създател на мултимилионни компании – Cardone Training Technologies, Cardone Group и Twin Capital Management.Автор на книги от списъка на бестселърите на New York Times…

Какво научих от Грант Кардон докато бях в Маями – един от най-важните уроци за продажбите,нещо, което много хора не осъзнават – Продажбите са начин на живот !

Те въздействат на всеки човек на планетата. Способността ни да продаваме, да убеждаваме, да се договаряме, да скланяме другите има ефект върху всяка една област от живота ни и определя колко добре живеем. Без значение какво работите, на каква позиция сте, при всички случаи ще ви се наложи да убедите другите да направят нещо.

Продажбите се използват всеки ден от всеки човек на земята, без изключение. Те не са просто работа, а са съществени за оцеляването ни. Способността ни да се справяме добре в живота зависи от способността ни да продаваме добре на другите нещата, в които вярваме.

Казвайки “ продавам “ говоря за всичко, което се свързва с убеждавам, договарям или просто нещата да станат по моя начин. Може да включва оспорване, разбиране с другите, разменяне на стоки за услуги, убеждаване на момиче да излезе с мен, купуване или продажба на къща, убеждаване на банкерите да ти отпуснат заем, стартиране на собствения ти бизнес, убеждаване на другите да подпомогнат идеите ти или убеждаване на клиент да купи продукт от теб.

Бизнесите се провалят, защото техните идеи не са продадени достатъчно бързо и в достатъчно големи количества и така те са останали без пари. Никой собственик на бизнес не може да създаде бизнес без да разбира този критичен елемент, наречен продажба.

Без значение кой сте или какво правите, вие продавате нещо. Няма значение дали се наричате търговец или не, вие или продавате на някой, или на вас ви продават. При всички случаи един от участниците ще повлияе на резултата и това ще е или вие получавайки каквото искате, или другият човек каквото той иска.

Продажба има във всяка размяна на идеи и комуникация, без изключения. Ако искате го отричайте, но от момента когато се събудите, до момента когато заспите вие се опитвате да направите нещата по вашия начин. Ако не получавате “ комисионна “ като търговец, е само технически така. Вие получавате комисионна под много форми.

Всеки път, когато нещата се случат както искате, вие получавате комисионна. Не всички платежни методи са парични. Някои от най-големите достижения на Грант Кардон нямат нищо общо с парите. Признание за добре свършена работа е комисионна. Повишение в работата е комисионна. Сприятеляване с нови приятели е невероятна комисионна.

Най-добрите неща в живота са тези, които идват под формата на комисионна за допълнително направени усилия. Щастие, сигурност, страхотен дом, страхотно семейство, любов, увереност, приятели, църквата, обществото и много още – всички sites.google.com/view/freemusicallyfollowers те са комисионна за здравата работа на някой да продава на другите за по-добър начин на живот.

Истинската любов е спечелена от тези, които намерят правилният партньор, грижат се за него/нея, продължават да изграждат връзката си и я оставят да се разраства. Няма гаранция, че връзката ще ви донесе любов. Първо трябва да убедите човека да се заинтересува от вас. После да разберете какво иска и какво го/я прави щастлив(а). После да му/и го предоставите. Но някъде по пътя трябва да продадете на другия човек идеята, че вие сте човекът, на когото той/тя може да се довери и да живее със. Ако успеете да покриете очакванията му/й, ще получите комисионната от любовта.

Здравето също не е гарантирано. То е комисионна от това, да се грижите за себе си. Когато човек се храни правилно, спортува, тогава той получава комисионната на доброто здраве.

Невероятната полза от децата също е комисионна и не е гаранция за всеки брак. Все пак трябва да убедите партньора си да прави секс с вас и дори брака не ви гарантира секс. Ако не можете да убедите партньора си да иска да прави секс с вас, тогава няма да имате комисионната да имате деца.

Но стига вече, попрекалих хаха , да видим кой успя да стигне чак до тук и прочете всичко…

Развивайте умения и очаквайте още истории, свързани с #GrantCardone

yanko
author