Книги

Ако не си първи, си последен

Автор: Грант Кардон

Конкуренцията трябва да се използва само, когато доминирате над нея.

Не всеки може да осъществи продажбата, да спечели играта или да е лидер в пазара. Когато икономиката се свива, става още по-трудно да продадете продуктите си, да поддържате клиентската си база и да спечелите пазарен дял. Грешките струват по-скъпо, а провалът се превръща в реална възможност за всички онези, които не доминират.

Ще се научите как да продавате продуктите си, когато другите не успяват и да спечелите пазарен дял от своите конкуренти. Почти всички съвети за продажбите, на които са ви учили, ще ви заведат до последното място.

Прочетете тази книга и научете как да постигнете максимален успех в бизнеса!

Цена: 24,90 лв.

  Правилото 10X

  Автор: Грант Кардон

  Тази книга ще умножи по 10 успеха, който сте постигнали до момента.

  Ако преследвате големи цели, не трябва да се задоволявате с обикновени. За да постигнете следващото ниво, трябва да разберете желаното 4-то ниво на действие. Това 4-то ниво, също познато като Правилото 10X, е нивото на действие, което ще гарантира на компаниите и отделните индивиди постигане на техните цели и стремежи.

  Научете се да определяте количеството усилия, необходими, за да си гарантирате успех и да сте сигурни, че ще продължите да оперирате при тези масивни нива през целия си живот.

  Цена: 24,90 лв.

   Продай или ще ти продадат

   Автор: Грант Кардон

   Какво предпочитате да продадете или да ви продадат?

   Способността да продавате е от също толкова голямо значение за успеха Ви, както са храната, водата и кислорода за живота.

   Тук ще имате изключителен достъп до основите на успеха:

   • Как да продавате в лоша икономика

   • Как да преодолеете нежеланието за контакт с клиента

   • Как да попълните портфолиото си с нови бизнеси

   • Как да останете позитивни, независимо от отказите

   • Как да използвате социалните медии и канали за това да постигнете бизнес целите си

   Ако сте сериозни по отношение на продажбите, Продай или ще ти продадат е Вашата Библия като търговци! Действайте. Купете я, прочетете я и приложете написаното. Тя ще Ви помогне да доминирате в своята област.

   Цена: 24,90 лв.

    Наръчникът за приключване на сделки

    Автор: Грант Кардон

    Проучване сред над 1100 търговеца показва, че справянето с възражения и затварянето на сделката са най-слабите страни на ВСИЧКИ търговци.

    Написах Наръчникът за приключване на сделки за ВАС, за да станете ВЕЛИКИ в преговорите и приключването на сделките.

    Гарантирам Ви, че това ще е най-добрата и най-нова инфомация, която някога ще прочетете или чуете за това как да затворите сделката.

    Над 126 от най-великите реплики, които ще чуете – как да ги използвате, кога да ги използвате и как да се справите с ВСЯКО възражение, което ще използват клиентите Ви.

    100% ОТ ПРИХОДИТЕ ВИ ЗАВИСЯТ ОТ ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА СДЕЛКАТА!

    Омръзна ли Ви да продавате и да не затваряте сделки?

    Затварянето на сделката е 20% от времето за продажба, но 100% от прихода Ви.

    Цена: 24,90 лв.

     Малка книга на милионера: Как да станете супербогати 

     Автор: Грант Кардон

     Малката книга на Милионера бе написана за вас, за да я пазите до себе си, докато не се превърнете в милионери. Осемте стъпки, които Грант полага, са описани по много разбираем начин, който ще ви позволи още днес да започнете да привличате парите, които заслужавате. Да си го кажем честно, родителите ви не са ви научили как да забогатеете, а в училищата и сред колегите дори не се говори за това.

     Във време, когато все повече хора излизат от средната класа и изпадат в бедност, много хора пък забогатяват. Само миналата година над 500,000 домакинства станаха милионери.

     Изберете Малката книга на Милионера сега и вземете някой свой приятек и започнете своя мастермайнд група на милионера, като се държите един друг отговорни, докато не стигнете до това състояние.

     Цена: 10,90 лв.

      ИМАШ ВЪПРОСИ? СВЪРЖИ СЕ С НАС!