FBA – Продажби в Amazon

FBA – Продажби в Amazon

Как да продаваме Собствени продукти в Америка

Америка е най-големият потребител в света

Ние можем да Ви обучим как да продавате собствени продукти в най-посещаваният сайт в Америка Amazon.com с потенциал от 321 милиона души пазар, или 2-рият най-посещаван сайт Ebay.com.  Според Вашите желания, можете да участвате активно, като Ви обучим, или пасивно, избирайки заедно продукт, пращайки го до Америка , на процентно съотношение от цената.

Имате възможност да купувате продукти от Китай, най-посещавания сайт на едро – Alibaba.com или Aliexpress.com – за единични бройки. Но защо да използваме китайски производители, а да не помогнем на собствената си страна?

Ако сте производител в България това е чудесно!  Имате възможност да разширите Бизнеса си, да достигнете до нови пазари, да продавате с доста по-голяма надценка и да помогнете на семейството и страната си!

Америка е най-големия потребител в света, което значи най-големия купувач, който е най-платежоспособен. Те внасят от целия свят, тъй като имат нужда от продукти,

Вие само трябва да намерите КАКВО да им Продадете и КАК да им го Продадете!!!

  Направи запитване


  captcha

  Продажби на Продукти в Amazon

  Увеличавайки износа спрямо вноса и продавайки в Америка, българските производители биха повлияли положително на българската икономика, освен чрез по-високи приходи за себе си, също така раздвижвайки и икономиката в България.

  Това би повлияло съответно на предприемачеството в Бълагария, защото нагласата на предприемачеството е „ нещо изключително важно, ако искаш да планираш някаква икономика “. ( Forbes ) По изследване на GEM ( Global Entrepreneurship Monitor )  „71.5% от работещото българско насееление смята предприемачеството за много добър кариерен избор, през последните три години и половина само 3.5% са направили крачката и са стартирали наскоро или планират да стартират нов бизнес “. Нека използваме потенциала си и да се действаме! J

  • Продукта и услугите ти са много над всичко друго на пазара! Ти вдъхновяваш, мотивираш и променяш живота на хората! Благодаря за всичко, което правиш.

   Donny Wilson General Manager, Pete Powersports

  • С твоята помощ и мъдрост, изживявам мечтата си и всеки ден се доближавам  до осъществяването на много нови идеи.

   Joel Curto Internet Sales, Cox Chevy/Mazda

  • Грант Кардон, благодаря. Партньорството е страхотно и съм горд да кажа, че заради теб и продукта ти ставаме все по-добри с всеки изминал ден!

   Kenan Pyeatt

  Възможности за търговия

  Amazon.com

  Най-оборотният сайт за онлайн търговия в Америка

  Ebay.com

  Вторият най-оборотен сайт за онлайн търговия

  Alibaba.com

  Най-големият сайт за търговия на едро в Китай и света.

  Sales Academy